Інтернет-магазин ТопАгроШоп Продаж насіння, агрохімії, добрив — територія низьких цін

Інсектицид Максфорс шприц-гель, 5 г — для знищення тарганів, муравок Bayer

Код товару: 15681
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
115,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: BAYER
Тип средства: Гель
Вес, г: 5
Основное назначение средства: От муравьев|От тараканов
Принцип действия: Цепная реакция

Опис товару

Опис 

Інсектицидний препарат Максфорс — кишково-контактний сильнодійний засіб для знищення тарганів і мурах (чорних садових і рудих домових). Активна речовина — імідаклоприд, належить до групи неонікотиноїдів. Таракани гинуть через 12 діб, мурахи — через 2-3 доби. Активність препарату Максфорс зберігається впродовж 1,5-2 місяців. Препарат вбиває комахи як під час поглинання гелю, так і під час контакту.

Принцип дії Максфорс ґрунтується на передаванні частинок гелю від комахи до насікового під час спілкування та розмноження. Тому важливо, що препарат не відразу вбиває комахи та тарган (муравей) встигає заразити багатьох своїх одноплемінників — до 40 шт. Таракан приходить на запах гелю, поїдає його та несе на своєму тільці частинки речовини. У такий спосіб відбувається поширення інсектициду всією колонією, включно з личинками.

Важливо: під час оброблення приміщень, потрібно перекрити комах доступ до води. Якщо без їжі таргани обходяться понад місяць, то без води починають гинути через тиждень.

Перед обробленням, треба зробити прибирання приміщення — зібрати харчові відходи, крихти, залишки їжі. Щоразу після користування водою насухо протирати раковини, ванну — позбавити тарганів джерела вологи. Потім обробити препаратом місця скупчення комах — уздовж плінтусів, під раковиною, за холодильником, біля сміттєвого відра. Гель можна нанести на підкладки та розмістити їх у місцях пересування, проживання тарганів.

Не можна обробляти поверхні кухонних столів, посуд та кухонне обладнання.

Норма витрати препарату Максфорс:

0,3 г на метр квадратний (одна крапля гелю = 0,1 г, приблизно 5 мм у діаметрі). Проводити повторні обробки треба не раніше, ніж за 3-4 тижні.

Для знищення садових та інших видів мурах, які заповзають у будинки, гель наносять не тільки периметром приміщень, але й зовні. Після нанесення препарату, інші інсектициди не застосовувати.

Засіб безпечний для тварин.

Важливо: треба уникати потрапляння гелю на шкіру і, поготів, на харчові продукти, посуд і кухонне начиння.

Купити відраву від мурах і тарганів Максфорс тут: https://zelensvit.com

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Нова Пошта (повна передплата)
  • Самовивіз зі складу
  • УКРПОШТА
Варіанти оплати
  • Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн
  • Безготівковий розрахунок ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн
  • Предоплата Оплата на карточку MONOBANK
Схожі товари
Категорії
Контакти
  • Інтернет-магазин ТопАгроШоп
  • Україна Дніпро, Дніпропетровська область. г. Днепр