Інтернет-магазин ТопАгроШоп Продаж насіння, агрохімії, добрив — територія низьких цін

Інсектицид Антимуравїн, 120 г — ефективне знищення мурах у приміщеннях і на вулиці

Код товару: 13025
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
5,85 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Агромакси
Тип средства: Гранулы
Вес, г: 120
Основное назначение средства: От муравьев
Принцип действия: Цепная реакция

Опис товару

Ефективний інсектицид для боротьби з садовими мурашками на грядках і в теплицях: зняти верхній шар (2-3 см) ґрунту з мурашника і залежно від його площі, рівномірно розсипати по поверхні 1-3г гранул. Якщо мурахи виявлені біля будівель, препарат "Антимуравьин" слід вносити в місця скупчення комах і шляхи їх пересування. Місце внесення присипати землею або накрити фанерою, руберойдом і т. п. Мурахи зникнуть з мурашника через 2-4 дні.
Тривалість дії інсектициду "Антимуравьин" (120 г) - 2-3 місяці. Вмісту упаковки розраховане для обробки 100-200 кв. м. Препарат не фітотоксичний. Помірно небезпечний для людини і тварин (3 клас небезпеки). Небезпечний для птахів, не допускати поїдання препарату домашньою птицею.

Заходи безпеки при роботі з інсектицидом "Антимуравьин"

Хранить отдельно от лекарств и продуктов питания в темном и недоступном для детей и животных месте, при температуре от -0С до + 30С. Обработку следует проводить в отсутствии детей и животных. Пользоваться защитной одеждой, рукавицами, респиратором, очками. Во время работы не курить, не пить и не принимать пищу. После работы вымыть лицо и руки с мылом, прополоскать рот. 
Первая помощь: при попаданні засобу "Антимуравьин" в очі або на шкіру, промити їх великою кількістю води. При випадковому потраплянні в шлунок – випити кілька склянок води і викликати блювоту, після випити кілька склянок води з активованим вугіллям (4-5 пігулок) негайно звернутися до лікаря. Антидот – атропін, додатково – реактиваторы холінестерази.

Склад засобу

Діюча речовина – хлорпірифос 0.3-0.5 г/кг, экструдатеры круп'яні, рослинне масло, заманник, барвник (Е122, Е132).

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Нова Пошта (повна передплата)
  • Самовивіз зі складу
  • УКРПОШТА
Варіанти оплати
  • Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн
  • Безготівковий розрахунок ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн
  • Предоплата Оплата на карточку MONOBANK
Схожі товари
Категорії
Контакти
  • Інтернет-магазин ТопАгроШоп
  • Україна Дніпро, Дніпропетровська область. г. Днепр